Украинският президент Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент

...
Украинският президент Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент
Коментари Харесай

Зеленски се срещна с украински военнослужещи в Запорожка област

Украинският президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога посети югоизточната Запорожка област и се срещна с военнослужещи, които вземат участие в контраофанзивата в района, съобщи Ройтерс. 
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 11468
" Президентът изслуша отчетите на командирите за хода на бойните дейности в регионите на фронтовата линия и разиска най-проблематичните въпроси на ръководените от тях елементи ", се споделя в изказване на пресцентъра на Зеленски.

Военните подчертаха нуждата от въвеждането системи за радиоелектронна отбрана и системи за противовъздушна защита на първа линия, които да противодействат на вражеските самолети и безпилотни летателни апарати, допълва Укринформ. Освен това те показаха, че се нуждаят от дронове, защото този вид оръжия бързо се губят в условия на нахлуване.

Държавният глава разпореди да се систематизират настояванията им, да се показват за разглеждане пред щаба на висшия главнокомандващ, а също и да се предадат на задграничните сътрудници на Украйна.

Повече от два месеца след началото на контраофанзивата украинските сили превзеха редица села, само че не и огромни селища, отбелязва Ройтерс. Киев призна, че напредъкът е по-бавен от мечтаното заради квалифицираната съветска защита и дефицита на оръжия.

" Стъпка по стъпка те уверено се движат към нужните резултати ", сподели през днешния ден Зеленски, визирайки бригадите, които се пробват да създадат към окупирания южен град Мелитопол, отбелязва Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР